Szkoła Podstawowa nr 34
w Białymstoku im. gen. Józefa Zachariasza Bema
Dzwonki
Lekcja 1 8.00-8.45
Lekcja 2 8.55-9.40
Lekcja 3 9.50-10.35
Lekcja 4 10.45-11.30
Lekcja 5 11.50-12.35
Lekcja 6 12.55-13.40
Lekcja 7 13.45-14.30
Lekcja 8 14.35-15.20
Lekcja 9 15.25-16.10
Opłaty, Jadłospis
- 02 styczeń 2017
- Autor: Leszek Zajkowski
- Odsłony: 18736
Opłata za obiady w lutym 2021r. wynosi 64zł/20dni - termin płatności 1 - 10.02.2021
Prosimy o wpłaty na Fundusz Doposażenia Stołówki:
30zł – I semestr
60zł – I,II semestr
Pieniądze z funduszu przeznaczone są na zakup naczyń i sztućców do stołówki szkolnej. Liczymy na Państwa życzliwość.
Wpłat należy dokonywać w formie przelewu na konta:
- wyżywienie: 51 1240 2890 1111 0010 3577 5330
- doposażenie stołówki: 07 8099 0004 0010 2030 3000 0010
JADŁOSPIS zimowy 19.02 – 04.03.2021 SP 34
19.02 Obiad: zupa z fasolki szparagowej, chleb mieszany
Serniczki /smażone/ w sosie jogurtowo-cynamonowym
Owoce - banany
Kompot wieloowocowy,
22.02 Obiad: zupa ogórkowa, chleb mieszany
Pieczeń rzymska /smażona/, ziemniaki
Marchew duszona
Kompot owocowy
23.02 Obiad: barszcz bialy, chleb mieszany
Boef Strogonow, ryż
Surówka z czerwonej kapusty, jabłek i cebuli z olejem
Kompot owocowy,
24.02 Obiad: zupa ryżowa, chleb mieszany
Filety z kurczaka /smażone/, ziemniaki
Surówka z ogórków i ziół
Kompot wieloowocowy
25.02 Obiad: zupa pieczarkowa, chleb mieszany
Udka pieczone /pieczone/, ziemniaki
Surówka z papryki, ogórków, rzodkiewki i szczypiorku z olejem
Kompot owocowy
26.02 Obiad: barszcz ukraiński, chleb mieszany
Kotlety rybne /pieczone/, ziemniaki
Surówka z kapusty włoskiej, papryki i szczypiorku z olejem
Kompot owocowy
01.03 Obiad: zupa pomidorowa, chleb mieszany
Kotlety schabowe smażone, ziemniaki
Surówka z białej kapusty, marchwi z majonezem
Kompot owocowy
02.03. Obiad: zupa szczawiowa, chleb mieszany
Bitki z szynki, kasza jęczmienno - gryczana
Surówka z pomidorów i cebuli
Kompot wieloowocowy
03.03 Obiad: zupa kalafiorowa, chleb mieszany
Filety rybne /smażone/, ziemniaki
Surówka: ogórki kwaszone
Kompot wieloowocowy
04.03 Obiad: zupa krupnik , chleb mieszany
Kotlety mielone /pieczone/, ziemniaki
Sałatka z buraków
Kompot owocowy
Sporządziła;Aneta Woroszyło
Szkoła Podstawowa nr 34 im. gen. Józefa Zachariasza Bema w Białymstoku ul. Pogodna 12 15 - 354 Białystok tel. (085) 742 41 31; fax. (085) 744 08 59